Een blog over e-commerce en online marketing door Erik van der Veen. Sinds 1997 actief met online marketing. Mail voor advies, coaching of trainingen: info@erikvanderveen.nl.

donderdag 5 april 2012

Google Augmented Reality-bril

Google heeft enkele van haar werknemers een augmented reality-bril gegeven om in het openbaar te testen. Dit schrijft de New York Times. Met de bril is het mogelijk informatie te verkrijgen over de gebouwen en mensen die men ziet met de bril.

Video Google Augmented Reality-bril

In onderstaande video laat Google zien voor welke toepassingen de bril gebruikt kan worden. Enkele voorbeelden zijn het tonen van de temperatuur, route-informatie, chats en agenda.Uiterlijk en verkrijgbaarheid
Waar een augmented reality-bril voorheen gekenmerkt door een lomp uiterlijk is dat nu niet meer geval. De Google Augmented reality-bril ziet er flitsend uit. De bril bevat een camera en werkt met spraakherkenning. De Google augmented reality-bril is een onderdeel van het Project Glass waarin draagbare technologie centraal staat. De bril is nog niet verkrijgbaar. Eerdere berichten gaven aan dat de bril eind 2012 verkrijgbaar zal zijn voor een prijs tussen 250 en 600 dollar.

Foto's Google Augmented Reality-bril1 opmerking:

Jessica bell zei

Redelijk geprijsde 4k ultra hd actie camera handleiding is een actiecamera of action-cam is een digitale camera die is ontworpen om actie te filmen terwijl deze wordt ondergedompeld.