Een blog over e-commerce en online marketing door Erik van der Veen. Sinds 1997 actief met online marketing. Mail voor advies, coaching of trainingen: info@erikvanderveen.nl.

zondag 14 oktober 2012

Van TRES internet naar FBTO (Achmea)

Sinds 1 oktober ben ik werkzaam als E-Commerce Specialist bij FBTO (Achmea). In mijn nieuwe functie hou ik mij bezig met innovaties op het gebied van digitale marketing. Denk hierbij aan app-ontwikkeling, de inzet van social media. Daarnaast zal ik ook meewerken aan zaken rond traffic en conversie.

Ondertussen heb ik de eerste twee weken achter de rug bij FBTO en ik kan zeggen dat deze mij enorm goed bevallen zijn. FBTO is een zeer vooruitstrevende verzekeraar met een enthousiaste en ambitieuze marketingafdeling.

Met mijn oud-werkgever TRES internet ben ik momenteel in gesprek om namens hen maandelijks trainingen te geven op het gebied van online marketing, traffic, conversie, analytics en social media.

Vanwege mijn te drukke agenda zal ik niet meer vast lesgeven aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL). Ik zal daar en op de Hanzehogeschool wel (on)regelmatig gastcolleges geven.

Ten slotte mag ik in november presentaties verzorgen namens de Kamer van Koophandel Oost (over het starten van een webshop) en de NHL (over online privacy).

Geen opmerkingen: